Canon servis
Elektro material
Masaža
Woll posoda
Pogoni za dvoriščna vrata
Vedeževanje
 
     
 

CANON SERVIS

     
  Kakovosten Canon servis tiskalnikov in ostale potrebne opreme proizvajalca Canon izvaja podjetje Fiteh. V njem so zaposleni izkušeni serviserji, ki znanje nadgrajujejo na Canon strokovnih usposabljanjih. Podjetje je pooblaščeno za popravilo aparatov proizvajalca Canon za domačo uporabo in tudi za poslovne namene. Naš canon servis je hiter in učinkovit v vseh pogledih, če je potrebno pridemo tudi na samo lokacijo, kjer tiskalnike uporabljate.

V podjetju lahko Canon naprave kupite, v servisu pa pod garancijo tiskalnike, skenerje in multifunkcijske naprave tudi popravljate.

Možen je tudi nakup programske rešiteve uniFlow in Therefore, ki vam jo naš canon servis namesti in vzdržuje. S to programsko opremo je vaš tisk pod kontrolo in tako tudi stroški tiska.

Pri nas dobite tudi vse originalne rezevne dele kot so kartuše Canon, laserske bobne, tonerje...

V servisu dobite tudi nadomestne naprave za vaš popravljajoč aparat.

Veliko uporabnikov se odloča tudi za vzdrževanje na klik. Kaj to pomeni? Vi plačate znesek na kopijo, mi pa vam nudimo vse od papirja, tonerja... V primeru okvare pa seveda aparat popravimo na naše stroške. Tako vedno poznate ceno tiska, brez dodatnih stroškov.
  Canon servis