Canon servis
Elektro material
Masaža
Woll posoda
Pogoni za dvoriščna vrata
Vedeževanje
 
     
 

Elektro material

     
  Začetki imena podjetja ELTEH d.o.o. sicer segajo v leto 1991 vendar, smo začeli s proizvodnjo elektromateriala že v leto 1973. Specializirali smo se na elektro material in njegovo veleprodajo.

Zastopamo vodilne slovenske proizvajalceve, kot so: ETI, TEM, Intra, Iskra Zaščite, Iskra Mis, SM Strojkoplast,... ter seveda tuje: Schneider Electric, ABB, Siemens,Hager, M.Schneider, Landis & Gyr, KOPP, Legrand, OBO Bettermann, PCE, Menvier, Urmet, Zamel, Aspira, Elettrocanali,... Med naše stranke sodijo elektrotrgovine, elektroinštalaterji, izdelovalci elektroomar, proizvodnja strojev in naprav, ter industrijska podjetja za potrebe vzdrževnja.

Sodobni trendi narekujejo poudarek na avtomatizaciji, prihranku energije in novih tehnologijah, še posebno obnovljivih virov energije. Vizija našega podjetja je slediti tem trendom, ter našim strankam ponuditi celovite, cenovno in tehnično najugodnejše rešitve.

Pri nas lahko vsak najde elektro material, ki ga potrebuje in vsak najde kaj zase. Če obnavljate, ali pa če se s tem poslovno ukvarjate, smo mi pravi naslov za vas. Imamo izdelke za napeljavo elektrike, kot so kanali, cevi za kable, elektro omarice, markirni spreji , do izdelkov za končno montažo, kot so okrasni pokrovi, stikala, vtičnice, zvonci, domofoni, luči, LED luči.

  elektro material