Canon servis
Elektro material
Masaža
Woll posoda
Pogoni za dvoriščna vrata
Vedeževanje
 
     
 

Masaža v masažnem kotičku

     
 

Kakovostna masaža za boljše počutje ali za lajšanje in odpravo bolečin v telesu. Izkusite pozitivne učinke klasične masaže, ki blagodejno vpliva na živčni sistem, pretok krvi, boljšo prebavo in še posebno blagodejno deluje na mišičevje.

Imamo tudi večletne izkušnje na področju terapevtskih masaž, ki je natančna globinska masaža. S pomočjo različnih masažnih tehnik lajšamo kronične bolečine in odpravljamo akutne probleme. Masaža poleg vseh pozitivnih učinkov zelo dobor vpliva na psihološko stanje človeka saj pospešuje izločanje hormonov, ki povzročajo ugodje in občutek sreče.

 

Masaže v naši ponudbi so:

 

Klasična masaža

Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje,sekanje, tolčenje ipd. V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Klasična masaža v našem salonu vsebuje tudi nekaj prijemov športne masaže.

 

Terapevtska masaža

Terapevtska masaža hrbta (TMH) je natančna globinska masaža, ki se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Terapevtska masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice in tudi najgloblje mišice hrbta, ki potekajo vzdolž hrbtenice. Terapevtska masaža hrbta vsebuje različne masažne tehnike, odvisno od predela bolečine v hrbtu, velikosti in globine mišice.

 

Kraniosakralna terapija

Kraniosakralna terapija uporablja in povečuje telesno sposobnost samozdravljenja in je tako primerna za vse težave, tako akutne kot kronične.
S kraniosakralno terapijo se zelo uspešno zdravijo vse nepravilnosti in problemi povezani z delovanjem mišic in kosti ter vseh ostalih struktur v telesu.

 

Obiščite nas v našem masažnem salonu, ki se nahaja v mirni okolici z lastnim parkiriščem.

  Masaža