Canon servis
Elektro material
Masaža
Woll posoda
Pogoni za dvoriščna vrata
Vedeževanje
 
     
 

Posoda Woll

     
  Če radi kuhate veste, da je posoda osnovno orodje v kuhinji. Brez nje enostavno ne gre. Pomembno je, da se hrana ne prijemlje in se lepo očisti. Tukaj se Woll posoda res izkaže in je nepremagljiva.

To ji omogoča večplastna sestava. Med njimi je najpomembnejši titanovi kristali na predhodno obdelanem aluminiju. Dno je debel 8 do 9mm, tudi ročaji so snemljivi tako da posodo lahko uporabljate v pečici. Ročaji so resnično trdni in zanesljivi. Poleg posode lahko dokupite odporno pokrovko za pečenje v pečici do 250 stopinj.

Čiščenje posode je enostavno, ker se v njej hrana ne prijema. Največkrat je potrebno samo brisanje s kuhinjskimi papirnatimi brisačami. Seveda pa jo lahko čistite tudi v pomivalnem stroju.

Woll proizvaja vse potrebne vrste pripomočkov za kuhinjo. Posoda se deli na ponve, kozice in lonci in so le del ponudbe. Poleg tega so tukaj tudi drugi pripomočki od zajemalk iz silikona, odcejalniki, strgala, žlic za mešanje, obračalke... Ponve so različnih oblik (okrogle in kvadratne) in namenjene za cvrtje ali praženje. Zelo uporabna in atraktivna posoda je ponev za palačinke in žar ponev. Na voljo so tudi različni voki. Vok je azijska posoda ki je vedno zanimiva in je na voljo v različnih velikostih z enim ali dvema ročema. Tudi višina ponev je različna odvisna od potreb uporabnika. Zelo so tudi zanimive ponve za pečenje rib, ki so ovalne.

Najpomembnejše od vsega je to, da se Woll posoda lahko uporablja na vseh kuhalnih površinah od indukcije, plina, steklokeramičnih plošč in ima izjemno hranjenje energije. Za kuhanje na indukcijo pa je prejela več nagrad.

Res je lepo in koristno imeti doma Woll posodo.

  posoda