Canon servis
Elektro material
Masaža
Woll posoda
Pogoni za dvoriščna vrata
Vedeževanje
 
     
 

VEDEŽEVANJE

     
  Ste se kdaj vprašali kaj vas čaka v prihodnosti? Ali morda kako in kdaj odpreti podjetje? Veliko odgovorov vam lahko ponudi vedeževanje Sibila. Vedeževanje opravlja na dva načina. Prvo je preko tarot kart ali pa preko angelskih kart.

Tarot vedeževanje je polaganje kart v keltski križ. Izhaja iz več knjig in sicer iz knjige modrosti, življenja in smrti. Najbolj je pomembnih petinšestdeset simbolov, ki predstavljajo darove in talente. Vsak od nas ob rojstvu prejme določene simbole, s tarot kartami pa jih vedeževalka prepozna oz. odkrije. Tarot vedeževanje ji omogoči tudi odkrivanje pomembnih datumov za vaše življenjske prelomnice, kot so poroka ali odprtje podjetja.

Vsak človek si želi vedeti nekaj o svoji prihodnosti, zato imam Sibila na voljo tudi angelske karte. Tovrstno vedeževanje se imenuje tudi vedeževanje z angeli. Angeli na zemljo prinašajo mir in nam pomagajo k bolj odločnemu udejstvovanju. Pri rojstvu vas je vzel pod svoje okrilje nadangel varuh in če želite izvedeti njegovo ime nas le pokličite. Vse to naše izkušene vedeževalke izvejo iz angelskih kart.

Sibila vam nudi še eno zanimivo storitev. In sicer čiščenje čaker. To je potrebno kadar pride do blokad in nastopi neravnovesje. Telo se odzove s slabim razpoloženjem. Energetski centri ali čakre sprejemajo energijo iz okolja in jo tudi oddajajo. Čakre energijo iz okolja spremenijo primerno za naše telo. Oziroma jo spustijo na pravo valovno dolžino.

Vedeževanje iz kart je zelo razširjen način. Na nas se lahko obrnete na več načinov. Prvi način je preko številke 090 50 88. Drugi način pa je zakup minut, ki vas stane 1 eur na minuto. Prvi obisk je deset minut brezplačen. Sibila je moj vzdevek, drugače je moje ime Bernarda Felicijan in sem medijsko priznana vedeževalka. Imam 30 let izkušenj na področju vedeževanja, sem zanesljiva in profesionalna. Po poklicu sem maserka in opravljam tudi te storitve. Znana sem predvsem po refleksni masaži stopal in energetski masaži.

  Vedeževanje